fredag 7. januar 2011

Impulsiviteten lenge leve...


Så var jeg på en måte igang med egen blogg. Jeg er på utrygg grunn og beina skjelver. Jeg skal altså nå blottlegge mine selvproklamerte kreative evner når det gjelder hus og hage samt stille meg i gapestokken for kommentarer (hvis noen i det hele tatt leser bloggen min da;-) Jeg har fulgt noen bloggere fast en tid og blitt så utrolig inspirert. Det er bakgrunnen for at jeg nå lager min egen blogg. Jeg håper jeg har noen ideer og tanker som kan gi andre noe...samt at jeg kan bruke dette som et sted til å få ut litt stim når det koker som verst etter en dag med inntrykk.

 Greengatedrøm

Når det gjelder interiør og stil så må jeg nok si at jeg ikke har implementert den stilen jeg så veeeldig gjerne skulle hatt og når det gjelder hage så har jeg ikke funnet ut helt hvordan jeg vil ha det. Så denne bloggen vil også fungere som en slags dagbok og som en form for "gjør det selv og se hvordan det går" blogg. Dette innlegget er min første test på om jeg i det hele tatt greier å få inn bilder og bokstaver i riktig felt...og greier jeg det er jeg jo på en måte skikkelig igang.

2 kommentarer:

  1. Heisann :) Gratulerer så mye med ny blogg. Jeg er den første til å kommentere så da tar jeg på meg den ærefulle jobb å "klippe snoren" og komme med en liten fanfare: Taaaataaataaa!!! ..eller noe i den dur :) Gleder meg veldig til å følge med på det du har å fortelle og vise frem.
    Stor klem til deg, kjære Mette :)

    Mvh Aina <3

    SvarSlett
  2. Såå kos Aina! Min første tilbakemelding i mitt nye cyberspaceliv:-D Jeg håper jeg greier å fortelle og formidle noe du vil like. Min lille drøm er at du også skal bli inspirert og glad av det:-)

    SvarSlett